9 must-have Android apps voor je Chromebook

9 must-have Android apps voor je Chromebook
22 november 2017 Robert-Jan
In Chrome OS, Chromebooks

Android apps maken je Chromebook veelzijdiger in het gebruik met Chrome OS. Zo komen apps voor Microsoft Office, beschikbaar. Ik heb een lijst samengesteld met naar mijn idee must-have apps, gebaseerd op populariteit en mijn eigen gebruik. Suggesties en verbeterpunten zijn overigens meer dan welkom.

Word, Excel en PowerPoint

Een van de meest gebruikte programma’s op een laptop is het officepakket van Microsoft. Mijn eigen ervaringen met de apps zijn positief. Wel merk ik dat ik steeds vaker Google Docs gebruik.

Microsoft Outlook

Google Agenda

 

Evernote

Voor de Evernote gebruikers is de app een welkome verbetering ten opzichte van de webversie. Zeker wanneer de Chromebook over een touchscreen beschikt, werkt deze app uitstekend.

Netflix

Via Netflix kijk je onbeperkt films en series. Bekende series van Netflix zijn onder andere House of Cards, Narcos en 13 Reasons Why. Zelf heb ik goede ervaringen met het Standaard abonnement, dat je met iemand anders kunt delen.

Spotify

Steeds meer mensen gebruiken Spotify als muziekbron. De webversie biedt een goede mogelijkheid om jouw favoriete muziek te luisteren. Persoonlijk vind ik de app qua gebruiksvriendelijkheid prettiger, aangezien dit net zo intuïtief werkt als op je smartphone.

NPO Gemist

Suggesties voor deze lijst? Neem contact op.